Over ons

TOTAALBOUW JANSEN


Totaalbouw Jansen is een bouw- en aannemersbedrijf gelegen in Kerkrade. U kunt bij ons terecht voor al uw klussen, van klein onderhoud tot complete verbouwingen.


Kwaliteit, communicatie en maatwerk zijn onze kernwaarden. Hier hebben we de afgelopen jaren al veel klanten mee tevreden mogen stellen.


Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact op.

WERKZAAMHEDEN

TOTAALBOUW JANSEN


TIMMERWERKEN

Van huis uit is Ramon Jansen opgeleid tot timmerman. Het monteren van deuren, kozijnen, vloeren en vensterbanken behoort dan ook tot de werkzaamheden van Totaalbouw Jansen.


RENOVATIE

Wilt u uw huis weer in haar oorspronkelijke staat herstellen of laten voldoen aan de eisen van deze dag? Dan kan Totaalbouw Jansen voor u de uitkomst bieden.


AFBOUW

Totaalbouw Jansen heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de afbouw. Het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds en inbouwverlichting is slechts een greep uit de diensten die wij verzorgen..


ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw huis.  Het (buiten)schilderwerk, het verhelpen van lekkages en andere onderhoudsklussen bent u bij Totaalbouw Jansen aan het goede adres.

Ramon Jansen is het gezicht achter Totaalbouw Jansen. Na ervaring op te hebben gedaan bij diverse bedrijven, is hij in 2013 zijn eigen bedrijf begonnen.


Laat u een project door Totaalbouw Jansen uitvoeren, dan begeleidt Ramon dit van start tot eind. Hij voert een deel van het werk zelf uit, coördineert het werk van specialisten en onderhoudt het contact met de klant. Zo houdt hij zicht op alle werkzaamheden en is er maar één aanspreekpunt voor u als klant.ALGEMENE

INFORMATIE


Handelsnaam: Totaalbouw Jansen

Eigenaar: R.J.J. Jansen

KVK-nummer: 59191899

BTW-id: NL001150608B30